جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 22 خرداد ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
16913
تاریخ شروع
1404/03/07
تاریخ درج آگهی
1404/03/07
عنوان آگهی
پس از روزها اعتراض صنفی و افزایش فشارهای معیشتی، سرانجام رانندگان حمل‌ونقل جاده‌ای به توافقی با سازمان راهداری دست یافتند که نویدبخش حل دو مطالبه مهم آنان، یعنی مشکل سهمیه سوخت و بیمه تأمین اجتماعی است. بر اساس اعلام رئیس هیأت مدیره کانون رانندگان، قرار است طی یک ماه آینده اصلاحات اساسی در این دو حوزه کلیدی اجرایی شود.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، فیروز خدایی، رئیس هیأت مدیره کانون رانندگان کشور، از حصول توافقاتی میان اصناف حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای و سازمان راهداری خبر داد که هدف آن رفع دو مشکل اصلی رانندگان، یعنی سهمیه سوخت و بیمه تأمین اجتماعی است.


بیشتر بخوانید: پایان جنجال اعتصاب رانندگان کامیون بر اساس این توافق، مقرر شده است درخواستی رسمی به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ارائه شود تا سوخت پایه رانندگان بازنگری و اصلاح شود. این اقدام می‌تواند گام مهمی در جهت رفع نارضایتی‌های ماه‌های اخیر رانندگان از کاهش سهمیه و افزایش هزینه‌های سوخت باشد. در بخش دیگری از توافقات، موضوع بیمه تأمین اجتماعی رانندگان نیز در دستور کار قرار گرفته است.

خدایی اعلام کرد: طی مذاکرات انجام‌شده، قرار شده است اصلاحیه‌ای برای بازگرداندن نرخ بیمه به وضعیت سابق تهیه شود. به گفته وی، مکاتبات لازم برای اجرایی شدن این تصمیم ظرف مدت یک ماه انجام خواهد شد. این اقدامات در حالی صورت می‌گیرد که در ماه‌های اخیر، نارضایتی‌های گسترده‌ای در میان رانندگان نسبت به شرایط معیشتی، افزایش هزینه‌ها، و مشکلات بیمه‌ای شکل گرفته بود. مسئولان صنفی ابراز امیدواری کرده‌اند که با اجرایی شدن این توافقات، بخشی از دغدغه‌های معیشتی فعالان این حوزه کاهش یابد.(گسترش نیوز)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار